divendres, 25 de novembre de 2011

La Ruta pirenaica dels Estanys Amagats del 3 al 6 de desembre


La Ruta dels Estanys Amagats es una travessa d'alta muntanya circular emmarcada entre la Alta Cerdanya (Reserva Nacional Cerdanya-Alt Urgell) i la Vall de Madriu a Andorra, indrets marcats per un intens ambient d'alta muntanya.
La travessia es pot realitzar durant tot l'any, a peu durant l'estiu i tardor i amb esquís o raquetes durant la temporada de neu. Aquesta ruta proposa la descoberta a peu de l'Alta muntanya de Cerdanya amb la Tossa Plana de Lles 2916m, el Puigpedrós 2914m, i la capçalera de la Vall de Madriu. Utilitzant la xarxa de refugis de la zona amb un itinerari que uneix els cims, carenes, boscos i un important nombre d'estanys d'alta muntanya, amb la zona de mitja muntanya i algun dels seus pobles, la seva gent, camps de conreu i pastures, plens de propostes culturals, com són els carrers i cases de les seves viles, ermites i altres monuments.


Eixida de València:

Hi ha formats ja dos grups, un que sortirà el divendres sobre les 16:00h cap a Bellver (Cerdanya) i altre que sortirà el dissabte al matí.

Dia 2: València – Bellver de Cerdanya – Talltendre – Refugi Cal Pere Sidro
Dia 3: Refugi Cal Pere Sidro – Refugi dels Estanys de la Pera (passant pel refugi de Cap del Rec on arribarà directament el grup que surt el dissabte)
Dia 4: Refugi dels Estanys de la Pera – Refugi de l’Illa (Andorra)
Dia 5: Refugi de l’Illa – Refugi de Malniu
Dia 6: Refugi de Malniu – Refugi Cal Pere Sidro – València

El segon grup es quedarà a la zona fins tornar el dia 8.
Farem la travessa en el sentit contrari a la proposta d’estiu per que és el que recomanen a l’hivern.
Segons el grup definitiu es pot vore modificat l’itinerari escollit.
Durant la travessa hi ha 4 ascensions a pics de la zona:

Puigpedrós
2914 m
Pesons
2846 m
Perafita
2752 m
Tossaplana de Lles
2916 m


Com arribar

CAL PERE SIDRO: Des de Bellver sortida de la carretera nacional direcció Orden i Talltendre, 8 km.

CAP DEL REC: Des de Martinet sortida de la carretera nacional direcció Lles, 9 km. a Llés, continuar la carretera direcció l'estació d’esquí de fons fins a Cap del Rec.

Equip necessari

Cal portar equip d’hivern amb grampons i piolet. Hem de preguntar si calen raquetes o és pot fer la travessa per les zones més altes amb esquís.
Com que es fa nit a un refugi lliure cal portar sac gruixut, estoreta i “infiernillo” per calentar el sopar.

Reserves

Hem de fer les reserves als refugis abans del dimarts de la setmana propera, poseu-vos en contacte amb Asun en amolinsriera@gmail.com per tal de concretar com fer-ho i organitzar els cotxes.

Fwd: Invitación Gala CEV 2011

---------- Forwarded message ----------
From: infocev <infocev@centroexcursionista.org>
Date: 2011/11/18
Subject: Invitación Gala CEV 2011
To: infocev <infocev@centroexcursionista.org>Estimats Soci/Sòcia 
 S'acosta la data...
25 de novembre
la GaTenemos la satisfacción de invitarte a La Gala de Premios del CEV.    
  
El acto acoge las insignias al reconocimiento social a los socios y socias que han estado  desde hace 15, 25, 50 y 60 años, de forma permanente, en el Centre. Además de la entrega del Premio "Dinamita" en memoria de Josep Clement i Bensa que galardona las ediciones del "Sis per Cinc" de este año . También podremos disfrutar de la entrega  de los premios del Concurso Fotográfico del CEV "Excursió per la Llum" en su XVIII edición . 


La Gala tendrá lugar el viernes 25 de noviembre, a las 19,00 horas, en el Salón de Actos de nuestra sede social. Al finalizar podremos disfrutar todos juntos de un "vino de honor especial" y compartir el homenaje con muchos amigos, socios y socias del CEV.

Esperamos ilusionados tu asistencia, así como a tu familia y amigos.
  
Tenim la satisfacció d'invitar-te molt especialment a La Gala de Premis del CEV . 
L'acte acull les insígnies al reconeixement social als socis i sòcies que han estat des de fa 15, 25, 50 i 60 anys, de forma permanent, en el Centre. A més de l'entrega del Premi "Dinamita" en memòria de Josep Clement i Bensa que guardona les edicions del "Sis per Zinc" d'enguany . També podrem disfrutar de l'entrega dels premis del Concurs Fotogràfic del CEV "Excursió per la Llum" en la seua XVIII edició .


La Gala tindrà lloc el divendres 25 de novembre, a les 19,00 hores, en el Saló d'Actes de la nostra seu social. Al finalitzar podrem disfrutar tots junts d'un "vi d'honor especial" i compartir l'homenatge amb molts amics, socis i sòcies del CEV.

Esperem il·lusionats la teua assistència, així com a la teua família i amics .

  
Una cordial salutació
Juan Manuel Ferrís Gil 
President del Centre Excursionista de València CENTRE EXCURSIONISTA DE VALÈNCIA
ATENCIÓ AL PUBLIC: DE DILLUNS A DIJOUS DE 17 A 21 H.
Atenció a socis i sòcies a més a més matins de 10 a 14 h.
T: 963911643 - F: 963911853 - @: infocev@centroexcursionista.orgActividad fin de semana 26 de noviembre y siguientes

El sábado 26 de noviembre se ha quedado a las 9:00 h en la gasolinera sur para ir a escalar a Salem.
 
Saludos,
Imatge
 

dimecres, 23 de novembre de 2011

Taula redona al voltant dels viatges i el descobriment de les nostres terres


Hola a tots i a totes; aquest post és per convidar-vos a una suculenta taula redona al voltant dels viatges i el descobriment de les nostres terres, tot viatjant de manera assossegada, poètica i sensual. L’acte tindrà lloc a la Societat Coral el Micalet, carrer Guillem de Castro, 73 el dijous dia 1 de desembre, sobre les 19.30 hores.

Allí vos esperen els participants en la taula, Jorge Cruz del Centre Excursionista de València, Rafael López del Centre Excursionista de Catalunya i Paco Tortosa.

dimarts, 22 de novembre de 2011

HORA : LES 20.30 assemblea general la Secció de Muntanya per al proper dia 24 de novembre

Perdoneu que havia oblidat la HORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vicenpresiden

--

Imatge

Peñon Ifach vía S.A.M.E ( MD+) 185m 6b+


Hola compañeros, aquí os dejo algunas fotos del pasado domingo escalando en el Peñón. La vía elegida fue la SAME con 185m hasta la cresta y un total de 250 a la cima. Que las disfrutéis!
El material usado fue, cuerda simple de 60 m y una de 8.5 de 45 m como apoyo, 14 express y un juego de Camalots del 0.5 hasta el 2.