dimecres, 27 de juliol de 2011

Últim cap de setmana de juliol: La Dent d’Orlu

Activitat: Escalada vies llargues (equipades i sen se equipar) en el Ariège.

Eixida: Divendres 16:00 vesprada.

Tornada: Diumenge vesprada-nit, molt probable arribada a la matinada.

Vies proposades: Supersé 350 m. 5c+ (equipada), Fleur de rhodo 350 m 5c+ (equipada), Tapas sans dalle 300m 5a/A0é (equipada), La Ramonatxo 700m 5a (sen se equipar) i Les enfants de la dalle 700 m 6a+ (equipada).

La Dent D’Orlu és una piràmide granítica de 2.222 m. Te un pic secundari cridat La Main D’Orlu (2.081 m). Se divideix en dos vessants, Ascou al Nord i Orlu al Sud. Compta amb 6 cares principals, les més freqüentades: La Sud, la Sud-est i la Est.

L’accés a este lloc idíl·lic se troba prop d’Andorra, en la vessant francesa. El poble més proper és Ax-Les-Thermes. Des de aquest poble en direcció Sud anem a Orlu. Una volta travessat, trobem dos parkings. El de Pont de Bisp més proper a la Dent podem passar la nit del divendres. Hi ha aigua. Dissabte ja pensarem si anem al camping proper o tornem a fer bivac.

Escaladores, escaladors, animeu-se! “Last call: Dent d’Orlu”.

PD: Per més info, cridar a Asun si veniu.

dimarts, 26 de juliol de 2011

Secció a la platja

La nostra estupenda Elisa   ens torna a convidar a 
la platja <<<  Casa d'Elisa >>>  a sopar de "sobaquillo"


Els que necessiteu material o heu de tornar-lo , recordeu que aquest dijous a les 20:00 algú de la directiva passarà pel CEV i vos atendrà.
Recordeu que el CEV tanca a l'agost. Pot ser tots estarem fora però si necessiteu qualsevol cosa de la secció telefoneu Vercher o vicenpresiden i si estem per ací  vos atendrem.
bon estiu !!!!

dilluns, 25 de juliol de 2011

Fwd: sopar plager, segona part.

---------- Missatge reenviat ----------
De: Elisa Chirivella de Andrés <elchide@hotmail.com>
Data: 22 de juliol de 2011 10:41
Assumpte: sopar plager, segona part.
Per a: secciomuntanyacev@gmail.com


El sopar va ser un relatiu èxit, relatiu perquè ningú va fer sopar, però a la fi varem sopar prou bé. I varem estar molt bé al costat del mar. Varem patinar, varem provar el slag line, eixe, o com es diga, varem parlar de muntanya, material, i varem fer un repàs de tots els membres que no varem vindre (així que convé estar) ...., encara que ens va mancar banyar-mos, però de la següent no passa....

Bo, per tot aixó varem pesar de tornar a fer el sopar del cev a la platja, el proper dijous 28 de juliol....

Però com que ningú fa sopar per a la resta, que cadascú porte el seu entrepà i la beguda com sempre, 1 euro..., al costat n' hi ha un bar, i una pizzeria, per si alg'u no porta sopar....

I recordeu, porteu tamb'e cadireta.....

Ens veiem!

Ser bons.....