divendres, 15 de juliol de 2011

Actividad fin de semana 16 de julio y siguientes

Este fin de semana se ha quedado el sábado a las 9:00 en la puerta del ayuntamiento (avda. Aragón, 35), para ir a escalar a  Vallat.  
 
Para mas información sobre esta y otras actividades programadas os recomendamos visitar el blog y la pestaña de CALENDARIO DE ACTIVIDADES (http://secciomuntanyacev.blogspot.com/p/calendario-de-actividades.html), donde volcamos las actividades.
 
Saludos,

Secció de Muntanya del CEV
http://secciomuntanyacev.blogspot.com/

dijous, 14 de juliol de 2011

Última hora: Galayos

Si algú li interessa embarcar-se en aquesta última hora, ja que ha segut pensat i fet, anem a descobrir Galayos.

Farem l’eixida demà divendres sobre les 16:30 h.

Dormir, divendres bivac a la Plataforma del Nogal del Barranco. Per al dissabte estic intentant posar-me en contacte amb el Refugi Victory per tal de no pujar massa pes (sac, menjar, aigua), però encara no ha donat fruits, així és que és probable un altre bivac prop del refugi.

Activitat: escalada clàssica en granit, sen se equipar. Vies: com és la primera vegada que vaig intentarem fer les clàssiques al Torreón (Sud Clàssica), Gran Galayo (Diedro) o Pequeño Galayo, voltant el Vº grau.

Tornada diumenge vesprada.

Cal tenir: ganes de passar-se ho be, flexibilitat (doncs anem un poc a explorar el terreny, al Masmut ho coneixia però ací no porte eixe previ d’informació) i il·lusió per conquerir els cims.

Si voleu afegir-vos al comboi, crideu a Asun

MASAJES Y PRE-OSTEOPATIA.


Hola compañeros, soy Iván , algunos ya me conocéis, quería informaros de que cuando necesiteis un masaje o un buen estiramiento podeis contar conmigo!
Teneis a vuestra disposición tratamientos en contracturas, puntos gatillo, DIM (desarreglo intervertebral menor) Pre-osteopatía, Kinesiotaping (vendaje neuro-muscular) etc.
Los precios son únicos, sesión 15€, tercera sesión gratis (Oferta para la sección).
Que tengais un buen verano!