divendres, 24 de juny de 2011

Actividad fin de semana 25 de junio y siguientes

Este fin de semana se ha quedado el sábado a las 9:00 en la puerta del ayuntamiento (avda. Aragón, 35), para ir a escalar a  Vallat.  
 
Para mas información sobre esta y otras actividades programadas os recomendamos visitar el blog y la pestaña de CALENDARIO DE ACTIVIDADES (http://secciomuntanyacev.blogspot.com/p/calendario-de-actividades.html), donde volcamos las actividades.
 
Saludos,

Secció de Muntanya del CEV
http://secciomuntanyacev.blogspot.com/

dijous, 23 de juny de 2011

Reunió de les seccions amb la junta del CEV

2011/6/19 Secció Muntanya CEV <secciomuntanyacev@gmail.com>
Estimats amics de la junta i seccions
Tal com es va acordar,  el passat dia 13 de juny els representants de les seccions  tinguerem reunió amb la junta directiva del CEV. Assistiren Carmen Sanchis, Juanma Ferris, Salvador Blanco,  Paco Infer, Joan Grifoll, Pepe Alfonso Vicente Sanchez per part de la secció de muntanya. Vicente Sànchez va comentar el que es va aportar a la reunió de la secció de muntanya  del dia 26 de maig : 

-Organitzar un boulder/gimnàs al actual local social 

-Considerar iniciatives d'activitats mes adaptades a la realitat social d'avuí en dia; com poden ser eixides de pares i fills de parelles divorciades...
-Donar mes informació i difusió del centre en diferents mitjans( xarxes socials, centres juvenils..etc) així com als mateixos socis que no coneixen massa el funcionament del CEV a nivells organitzatius i de gestió i encara que tota la informació es pot trobar a la revista caldria fer una tasca mes divulgativa. 
-Estendre la iniciativa d'acollida als nouvinguts que estem treballant a la secció als que s'apropen al CEV
-Organitzar una jornada de portes obertes per part de les seccions per a tots els socis del CEV per tal de què coneguen i sàpiguen de les activitats.
-Una de les idees que varen eixir també va ser la de fer una gran festa multitudinària al CEV amb tots els socis per animar-nos, fer germanor i dir-li a la societat que estem vius i actius i no anem a tancar !!

Finalment es va parlar de com de important és crear el clima correcte en quant a l'apropament tant dels nouvinguts com dels que ja hi son socis.Estem tots d'acord que volem recuperar l'esperit altruista d'antuvi i crear sinergies que establisquen lligams personals i evitar la sensació de que estem donant un "servei" a canvi d'una quota .És per això que iniciatives com les que s'estan promovent des de les seccions son gratament apreciades.


Quedarem de fer reunions mes endavant a les que assistiren les altres colles i seccions i seguir treballant les idees que s'aporten.Secció de Muntanya del CEV--

Cena en Villamarchante noche de San Juan

Mañana, por hoy, jueves se ha quedado a las 20 h en la puerta de la SEAT de la avda. el Cid para ir a cenar a la zona de escalada de Villamarchante. Se recomienda llevar cena, neverita con bebida y frontal, asi como vuestros mejores deseos para la próxima temporada.

--
Secció de Muntanya del CEV

dimecres, 22 de juny de 2011

Escalada a les Roques del Masmut: "Roca i silenci"


Eixida divendres vesprada per arribar a Pena-roja de Tastavins a fer nit al Santuari de la Font, bivac al costat de una construcció del segle XIV, gòtic-mudejar.

Dissabte i diumenge escalada clàssica en conglomerat. Vies proposades de grau assequible: Aresta del GAS (oberta per Boro Pascual, J.Terraez i C.Abad en el 87), La Peste, La Picotasso, Danuta Lato. Més dures: A la sombra de la sabina, barrufets i tururú.

Més info en les webs: wildmasmut i la noche del loro (Terol).

L'orientació d'aquestes vies es Sud. L'època més recomanable per anar és primavera o tardor però el dissabte la meteo allà pronostica dia nuvolat amb temperatures màximes de 21º i el diumenge temps variable amb alguna escassa probabilitat de pluja. Doncs bon temps per anar-hi i grimpar. Podeu mirar-ho a www.meteoblue.com (acurada predicció). Si canvia molt el pronòstic amb pujades de les temperatures, anirem al Pedraforca (vies a la vessant Nord).

El desdejuni i el sopar és poden fer a Pena-roja de Tastavins. Per dinar que cadascú porte el que necessite.

Tornada diumenge vesprada.

L'activitat proposada és escalada clàssica en conglomerat, recomanable per als que ja estan iniciats en vies desequipades. Advertència: "Recordad, Masmut es terreno de aventura y la roca es muy variable en función de las vías y el "llamar antes de entrar" debe estar presente antes de tirar de cualquier canto."

Si s'animeu, per tal d'organitzar els cotxes o per qualsevol pregunta, envieu correu a Asun: amolinsriera@gmail.com