dijous, 12 de maig de 2011

Actividad fin de semana 14 de mayo y siguientes

Este fin de semana se ha quedado el sábado a las 9:00 en el Palacio de Congresos para ir a escalar a Chulilla.  
 
Para mas información sobre esta y otras actividades programadas os recomendamos visitar el blog y la pestaña de CALENDARIO DE ACTIVIDADES (http://secciomuntanyacev.blogspot.com/p/calendario-de-actividades.html), donde volcamos las actividades.
 
Saludos,

Secció de Muntanya del CEV
http://secciomuntanyacev.blogspot.com/

dimarts, 10 de maig de 2011

ESCALAR ENTRE SEMANA!!!

Hola compañeros! Soy Iván y estoy buscando gente para escalar algunas mañanas o tardes cualquier día de la semana menos los miércoles, por escuelas cercanas a Valencia para no perder tiempo ni gastar gasolina.
Interesados mandar email o llamarme: 659795833. merinoalba@gmail.com
Saludos!

dilluns, 9 de maig de 2011

Marató i Mitjà de Penyagolosa

El pròxim 14-15 de maig se celebra la marató i mitjà de Penyagolosa. El nostre company Carlos correrà la emblemàtica cursa, així també altres amics com José Luis i Víctor López. Alguns de nosaltres anirem per donar-los suport i caliu a la seua arribada a meta. Aprofitarem també per fer muntanya i escalada, dissabte i diumenge fins la tornada.

Dormirem fent bivac o baix sostre al costat de l’ermitori (l’espai de lliteres està tot ocupat per als corredors) i soparem de calent tots junts dissabte a la nit al restaurant de Sant Joan sen se oblidar-se de prendre l’energitzant cremaet.

Si voleu afegir-vos a la convocatòria necessitem confirmació per tal de reservar el sopar i organitzar els cotxes, cridar a Joan Toledo 693-20.42.05 i/o Asun 630-33.55.68.

PD: Confirmada l’assistència de Luisete!, animadors oficials Maite, Álvaro, Berta F., Berta H. i Marineta. Col·laborador especial, Javi Nieto.

diumenge, 8 de maig de 2011


Hola de nuevo, perdonarme pero no me aclaro mucho con este programa.
La unica foto que he podido colgar, de las que intente antes.
Parece que ocupan mucho y no deja subirlas.
SALUDOS!!!
Diego.