dijous, 31 de març de 2011

Actividad fin de semana 2 de abril y siguientes


Este fin de semana se ha quedado el sábado a las 9:00 en la gasolinera sur para ir a escalar a la Marxquera / Ferrata Les Marujes en Tavernes para después celebrar el cumpleaños de Javier García Vercher en su caseta de Tavernes de la Valldigna. Se requiere confirmación de asistencia al cumple antes del viernes a las 14:00h para los que no hayan confirmado todavía asistencia.  
 
Para mas información sobre esta y otras actividades programadas os recomendamos visitar el blog y la pestaña de CALENDARIO DE ACTIVIDADES (http://secciomuntanyacev.blogspot.com/p/calendario-de-actividades.html), donde volcamos las actividades.
 
Saludos,

Secció de Muntanya del CEV
http://secciomuntanyacev.blogspot.com/

diumenge, 27 de març de 2011

In memoriam

Hem tingut la gran sort de conèixer a Miguel Gómez. Plens d'admiració per les seues experiències muntanyeres contactarem amb ell per a que ens les transmetera. Cal dir que li agraïm que, traspassant el llindar del temps, formen part de la nostra història. Miguel Gómez és una forta arrel que sòlidament ens sustenta i ens nodreix de vida.

Molt entusiasmats per trobar tan proper un muntanyer tan destacat, no només vàrem disfrutar d'un fum d'històries arran de una vida d'aventura i superació. També descobrirem a un home d'ofici, de classe popular, que amb eixa dignitat va arribar molt lluny, molt alt. Un valencià de base, directe, lluitador, que amb passió i valentia va aconseguir enfrontar-se als límits i vèncer la por. Un home lliure, descobridor, exemple per a tots i del que estem ben orgullosos.

Gràcies valent per ser, com alguns te deien, “un tío cojonudo".