dijous, 23 de juny de 2011

Reunió de les seccions amb la junta del CEV

2011/6/19 Secció Muntanya CEV <secciomuntanyacev@gmail.com>
Estimats amics de la junta i seccions
Tal com es va acordar,  el passat dia 13 de juny els representants de les seccions  tinguerem reunió amb la junta directiva del CEV. Assistiren Carmen Sanchis, Juanma Ferris, Salvador Blanco,  Paco Infer, Joan Grifoll, Pepe Alfonso Vicente Sanchez per part de la secció de muntanya. Vicente Sànchez va comentar el que es va aportar a la reunió de la secció de muntanya  del dia 26 de maig : 

-Organitzar un boulder/gimnàs al actual local social 

-Considerar iniciatives d'activitats mes adaptades a la realitat social d'avuí en dia; com poden ser eixides de pares i fills de parelles divorciades...
-Donar mes informació i difusió del centre en diferents mitjans( xarxes socials, centres juvenils..etc) així com als mateixos socis que no coneixen massa el funcionament del CEV a nivells organitzatius i de gestió i encara que tota la informació es pot trobar a la revista caldria fer una tasca mes divulgativa. 
-Estendre la iniciativa d'acollida als nouvinguts que estem treballant a la secció als que s'apropen al CEV
-Organitzar una jornada de portes obertes per part de les seccions per a tots els socis del CEV per tal de què coneguen i sàpiguen de les activitats.
-Una de les idees que varen eixir també va ser la de fer una gran festa multitudinària al CEV amb tots els socis per animar-nos, fer germanor i dir-li a la societat que estem vius i actius i no anem a tancar !!

Finalment es va parlar de com de important és crear el clima correcte en quant a l'apropament tant dels nouvinguts com dels que ja hi son socis.Estem tots d'acord que volem recuperar l'esperit altruista d'antuvi i crear sinergies que establisquen lligams personals i evitar la sensació de que estem donant un "servei" a canvi d'una quota .És per això que iniciatives com les que s'estan promovent des de les seccions son gratament apreciades.


Quedarem de fer reunions mes endavant a les que assistiren les altres colles i seccions i seguir treballant les idees que s'aporten.Secció de Muntanya del CEV--