diumenge, 10 d’abril de 2011

CICLE D'HISTÒRICS: 30é Anniversari expedició al Pamir

El passat dia 24 de març dins del Cicle d'històrics del Muntanyisme Valencià i amb la sala plena a rebentar, Joan Grifoll ens va passar unes diapositives  per celebrar els trenta anys de l'expedició valenciana al Pamir composta per Juan Carlos Gómez, Joan Grifoll, Manuel Navas, Javier Martínez y Rafael Gálvez i a la qual es va aconseguir el primer setmil valencià (Pic Lenin 7134 m.). 
Saló d'actes del CEV ple a rebentar.
A l'acte varen assistir també els altres components de l'expedició : Juan Carlos Gómez, , Manuel Navas i Javier Martínez 
Dialec amb el públic assistent
Al principi de l'acte es va retre un sentit homenatge en record de Miguel Gómez que acabava de morir   eixe mateix dia i què feia ben poc  havíem tingut dins del cicle d'històrics. 


El company Grifoll ens va fer gaudir durant  una hora, mostrant-nos excel·lents diapositives i explicant-nos tot el procés de l'expedició i anècdotes que varen ser completades al final amb intervencions d'altres components de l'expedició  i del públic. 
Des de  la secció de muntanya del CEV es va fer entrega als components de l'expedició
 Javier Martínez, Joan Grifoll, Juan Carlos Gómez i  Manuel Navas
d'un taulell commemoratiu..
Des de la secció de muntanya volem donar les gràcies a Joan Grifoll per l'esforç i dedicació què han fet  possible l'acte.